AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının külotunu giymek

Kahve falında başkasının külotunu giymek

Kahve falında başkasının külotunu giymek umutlarının söneceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının külotunu giymek gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Kahve falında yeni külot giymek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot giydiğini görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, işlerin sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan külotu giymek renk ve eğlence geleceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kirli külot giymek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz külot giymek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah külotlu çorap giymek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz külot giydiğini görmek hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir