AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek işlerinin günden güne azalacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Kahve falında kardeşinin kolunun kırıldığını görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunun kırıldığını görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin kolunun kırıldığını görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol kırılması görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işarettir.

Kahve falında kol saatinin camının kırıldığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, bahtın açık olmasına rivayet eder.

Kahve falında kırılmış kol görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kolunun kırıldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin kolunun kırıldığını görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir