AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, tutulan yolun isabetli olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının koluna bilezik takmak gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koluma bilezik takmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında koluna bilezik takmak prestij kazanacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir