AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluma bilezik takmak

Kahve falında koluma bilezik takmak

Kahve falında koluma bilezik takmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koluma bilezik takmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle veya meslektaşlarınızla iş birliği içerisine girmeniz, grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları yapmak istediklerinizi daha hızlı tamamlamanızı sağlayabilir.

Kahve falında koluna altın bilezikler takmak tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi koluna bilezik takmak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında koluna altın bilezik takmak kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, arzularına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında koluma bilezik takmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, zor bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir