AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altin bilezik takmak

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, desteksiz kalacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalettir.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak gördüyseniz:

  • Her olumsuzluk bir pozitivitenin doğuşunu da sağlar.

Kahve falında kolunda altin bilezik takmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluma altın bilezik takmak aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın bileziği koluna takmak işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koluna burma bilezik takmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına inanılır.

Kahve falında koluna bilezik takmak işlerdeki karın artacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi koluna altın bilezik takmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik koluna takmak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin koluna altın bilezik takmak huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, dikkat çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir