AnaSayfa / Genel / Kahve falında kasık kıllarını kesmek

Kahve falında kasık kıllarını kesmek

Kahve falında kasık kıllarını kesmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında kasık kıllarını kesmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına inanılır.

Kahve falında kasık tüylerini kesmek maddi imkânlarının artacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasıklarda kıl görmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kasık kıllarını yolmak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kasık bölgesinde kıl görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kasık kılı temizlemek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasıktan kıl koparmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında kasık kılı görmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir