AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış kavun görmek

Kahve falında olmamış kavun görmek

Kahve falında olmamış kavun görmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış kavun gördüyseniz:

  • Yanılsamalar nedeniyle duygusal bir konu tuhaf veya komik bir hal alabilir.

Kahve falında birinden kavun almak yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, ayaklandıracağına alamet eder.

Kahve falında birine kavun vermek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tarlada kavun görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, kızına daima sahip çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kavun yemek görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında olgun kavun yemek yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavun tohumu görmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında birine kavun yedirmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabakta kavun görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir