AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sağlığını geri kazanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kaka yediğini gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek istediği herşeye sahip olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka yediğini görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarının da çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kaka yediğini görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaka yapamamak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde kaka görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka yapmış görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir