AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırına kaka yapmak

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, maddi varlığının çoğalacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Kahve falında iç çamaşırına kaka yapmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hak yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında iç çamaşırında kaka görmek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çamaşırda kaka görmek huzurlu günlerin geleceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında camiye kaka yapmak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kaka yapmak zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivene kaka yapmak kısmetin ve talihin açılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halının üstüne kaka yapmak korkularından, kötü duygularından arınacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir