AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapmış görmek

Kahve falında kaka yapmış görmek

Kahve falında kaka yapmış görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka yapmış gördüyseniz:

  • İş hayatınız, sağlığınız veya duygusal hayatınızla ilgili bazı konular zaman alabilir veya sabrınızı zorlayabilir.

Kahve falında üstüne kaka yapmak hasretin ve özlemin biteceğine, para sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kakasını görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işaret eder.

Kahve falında kaka tahlili yaptırmak işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, adının fesada karışacağına alamet eder.

Kahve falında kakaya bastığını görmek onu yalnız bırakmayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yapanı görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek hayallerinin peşinden gideceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir