AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yapamamak

Kahve falında kaka yapamamak

Kahve falında kaka yapamamak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, yenisinin başlayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine alamet eder.

Kahve falında kaka yapamamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda vizyonsuzluğa bağlı belirsizlikler veya kararsızlıklar oluşabilir.

Kahve falında kaka görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işarettir.

Kahve falında kendi kakasını yemek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkalarının yanında kaka yapmak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kızının kakasını görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kaka yapan köpek görmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işarettir.

Kahve falında altına kaka yapan bebek görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakalı tuvalet görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kakaya bastığını görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir