AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde kaka görmek

Kahve falında suyun içinde kaka görmek

Kahve falında suyun içinde kaka görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde kaka gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında suyun içinde kaka görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kakanın içinde solucan görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde kaka yaptığını görmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına tabir olunur.

Kahve falında kaka içinde kurt görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında tuvalet içinde kaka görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kaka görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında toplum içinde kaka yapmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir