AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kaka yediğini görmek

Kahve falında birinin kaka yediğini görmek

Kahve falında birinin kaka yediğini görmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin kaka yediğini gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri yanlış değerlendirmeniz ya da duygusal yanılsamalar nedeniyle problem yaşanabilir.

Kahve falında kaka yediğini görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek ağız tadına kavuşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kaka yediğini görmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaka yıkamak bazı sorunlarla uğraşılacağına, sayılacağına ve sevileceğine inanılır.

Kahve falında kaka yapmak ve temizlemek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi kaka görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaka yapan köpek görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir