AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaka yediğini görmek

Kahve falında kaka yediğini görmek

Kahve falında kaka yediğini görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, saygınlığının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yediğini gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında başkasının kaka yediğini görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaka yediğini görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kaka yediğini görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin kakasını yediğini görmek kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bebeğinin kaka yaptığını görmek yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında odaya kaka yapmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bezde kaka görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine inanılır.

Kahve falında fare kakası görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir