AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak ağrısı çekmek

Kahve falında bacak ağrısı çekmek

Kahve falında bacak ağrısı çekmek sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında bacak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yarım kalması veya yapılmaması durumunda eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında bacak ağrısı çekmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olup ağrı çekmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına işaret eder.

Kahve falında baş ağrısı çekmek birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt ağrısı çekmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında bel ağrısı çekmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, ilim irfan sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kalp ağrısı çekmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir