AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak ağrısı çekmek

Kahve falında kulak ağrısı çekmek

Kahve falında kulak ağrısı çekmek sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağrıyan dişini çekmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ağrıyan dişi çekmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok ağrı çekmek daha fazla gelire kavuşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diz ağrısı çekmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında karın ağrısı çekmek üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında diş ağrısı çekmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, insan sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kol ağrısı çekmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir