AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasında bit görmek

Kahve falında başkasının kafasında bit görmek

Kahve falında başkasının kafasında bit görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kafasında bit gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ilişkiniz oldukça dalgalanacak.

Kahve falında kendi kafasında bit görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kafada bit öldürmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bit kafada görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada bit görmek parasını ve malını kaybedeceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında kafasına bit düşmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin kafasında bit görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafamızda bit görmek kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir