AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit kafada görmek

Kahve falında bit kafada görmek

Kahve falında bit kafada görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bit kafada gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında kafasına bit düşmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine delalet eder.

Kahve falında kafada bit öldürmek geçim derdinin son bulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kafada sirke bit görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza delalettir.

Kahve falında kafada büyük bit görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafamızda bit görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının kafasında bit görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulur.

Kahve falında kafamda bit görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında kafada bit görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir