AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi kafasında bit görmek

Kahve falında kendi kafasında bit görmek

Kahve falında kendi kafasında bit görmek garanti olacak bir yer edineceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, zenginliği bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasında bit gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında kafada bit bulmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının kafasında bit görmek borcunun da hafifleyeceğine, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında kendi kafasında bit görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kafada bit ayıklamak hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Kahve falında kafada sirke bit görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına işarettir.

Kahve falında biti kafada görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafamda bit görmek bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir