AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, haram mal yiyip içeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir insanın kafasında bit gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kafasında bit öldürmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada bit temizlemek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin kafasından bit ayıklamak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına bit düşmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında biti kafada görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında bit görmek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir