AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına bit düşmek

Kahve falında kafasına bit düşmek

Kahve falında kafasına bit düşmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına bit düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size zor anlar yaşatabilirler.

Kahve falında kafasına bit düşmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafaya bit düşmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine yorulur.

Kahve falında kafada bit sirkesi görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kafasından bit ayıklamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine delalet eder.

Kahve falında kafasından bit ayıklamak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında kafamızda bit görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Kahve falında kafada bit ayıklamak ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında bit görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir