AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, kazancının helal para olacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında birinin hamile olduğunu söylemek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının hamile olduğunu söylemek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında birine hamile olduğunu söylemek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğu söylemek her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başkasına hamile olduğunu söylemek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında eşine hamile olduğunu söylemek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hamileyim diye yalan söylemek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğunu söylemek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir