AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının gözyaşını görmek

Kahve falında başkasının gözyaşını görmek

Kahve falında başkasının gözyaşını görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, emeğinden hayır göreceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının gözyaşını gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin gözyaşını görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, geri plana düşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının gözyaşını görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında gözyaşını içmek sorunlarının günden güne azalacağına, daha zengin hale geleceğine delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözyaşını görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir