AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün gözyaşını görmek

Kahve falında ölünün gözyaşını görmek

Kahve falında ölünün gözyaşını görmek küskünlük yaşanacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında ölünün gözyaşını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren değişiklikler veya düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölünün gözyaşını görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah gözyaşı görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı dökmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir