AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevinç gözyaşı görmek

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rahata kavuşacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konuları ya da fiziksel olarak daha iyi görünmenizi sağlayacak değişiklikleri hafife almamalısınız.

Kahve falında sevinç gözyaşı görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek keyifli olacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına inanılır.

Kahve falında başkasının gözyaşı döktüğünü görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını görmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşını içmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin gözyaşını silmek kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir