AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok gözyaşı dökmek

Kahve falında çok gözyaşı dökmek

Kahve falında çok gözyaşı dökmek rahat şekilde yaşayacağına, huzurunun kaçacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yarar sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek gördüyseniz:

  • Servet sahibi veya milyonlarca krediniz varmış gibi davranmayı sürdüremezsiniz.

Kahve falında bir damla gözyaşı dökmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına yorulur.

Kahve falında siyah gözyaşı dökmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, daha çok iş yapacağına delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gözyaşı dökmek hep yerinde sayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında çok gözyaşı dökmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, karlı işler alacağına yorulur.

Kahve falında ağlamak gözyaşı dökmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek fikirlerinin çatışacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir