AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözyaşını içmek

Kahve falında gözyaşını içmek

Kahve falında gözyaşını içmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bol muhabbette kalacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine delalet eder.

Kahve falında gözyaşını içmek gördüyseniz:

  • Bir çok konuda gereksiz endişelendiğinizi anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Kahve falında gözyaşı içmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşını içmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı dökmeden ağlamak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının gözyaşını görmek çok zor günler geçireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayan birinin gözyaşını silmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalettir.

Kahve falında siyah gözyaşı görmek böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözyaşı yerine kan görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, elinin kolunun bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz gözyaşı görmek iç açıcı sözlere, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir