AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin gözyaşını görmek

Kahve falında birinin gözyaşını görmek

Kahve falında birinin gözyaşını görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birinin gözyaşını gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Kahve falında iki damla gözyaşı görmek makbul olmayan işler yapacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı içmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşını içmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözyaşı akıtmak alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeğin gözyaşını silmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında sevinç gözyaşı dökmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözyaşı silmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, malını ve parasını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin gözyaşını silmek güç ve para kaybedeceğine, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir