AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak yemin etmek

Kahve falında ağlayarak yemin etmek

Kahve falında ağlayarak yemin etmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında ağlayarak yemin etmek gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Kahve falında ağlayarak yemin etmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek üzerine yemin etmek çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim üzerine yemin etmek geçiminin kolaylaşacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kurana yemin ettirmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına işarettir.

Kahve falında yemin etmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asker yemin töreni görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeminini bozduğunu görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir