AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızda sosyal çevrenizden veya sosyal statü açısından önemli konumda olan birisi olabilir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek her zaman kötülük için çalışacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin evini süpürmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşunun evini süpürmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında evin bahçesini süpürmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafını süpürmek kazancının helal para olacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içini süpürmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir