AnaSayfa / Genel / Kahve falında komşusunun evini süpürmek

Kahve falında komşusunun evini süpürmek

Kahve falında komşusunun evini süpürmek çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz.

Kahve falında komşusunun evini süpürmek ayrılanların kavuşacağına, dertlerinin dermanını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında komşunun evini süpürmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını evini süpürmek alanında marka bir isim olacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında evin süpürdüğünü görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin süpürdüğünü görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ölen birinin evini süpürmek işlerinin kötüleşeceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının evini süpürmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin evini süpürmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir