AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplandan saklanmak

Kahve falında kaplandan saklanmak

Kahve falında kaplandan saklanmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kaplandan saklanmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında kaplandan saklanmak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, yeni bir hayat kuracağına işaret eder.

Kahve falında kaplan olduğunu görmek zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, kazancının azalacağına delalettir.

Kahve falında aslan ve kaplan görmek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ruhuna hayrat yapılacağına inanılır.

Kahve falında kaplandan kaçmak uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslan yada kaplan görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında köpek ve kaplan görmek parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaplan ve ayı görmek çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında kaplan sevdiğini görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir