AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganin altina saklanmak

Kahve falında yorganin altina saklanmak

Kahve falında yorganin altina saklanmak inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorganin altina saklanmak gördüyseniz:

  • Kırıcı bir durumun meydana gelmesi ya da gelmemesi size bağlıdır.

Kahve falında yorganin altina saklanmak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden saklanmak alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkona saklanmak zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına inanılır.

Kahve falında eşinden saklanmak yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanından saklanmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekin tarlasına saklanmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında birilerinden kaçmak saklanmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında birinden saklandığını görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir