AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elini yıkamak

Kahve falında başkasının elini yıkamak

Kahve falında başkasının elini yıkamak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının elini yıkamak gördüyseniz:

  • Ne beklediğinizi açıkça belirtmeniz aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde hoş gelişmelere veya sürprizlere neden olabilir.

Kahve falında denizde elini yıkamak büyük tartışmalar yaşayacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, falı kapatan kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sarsılacağına inanılır.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına inanılır.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işarettir.

Kahve falında başkasının elini yüzünü yıkamak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akarsuda el yıkamak başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir