AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini kanla yıkamak

Kahve falında ellerini kanla yıkamak

Kahve falında ellerini kanla yıkamak daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler daha tatminkar bir geleceğin temeli olabilir.

Kahve falında ellerini kanla yıkamak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında kan yıkamak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde kan görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında ellerinde kan görmek sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, nefsine uyacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerde kan görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına işarettir.

Kahve falında eli yüzü kan görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında elinin kan olduğunu görmek yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında çocuğun elinde kan görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir