AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini sabunla yıkamak

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Kahve falında eli sabunla yıkamak her anlamda güçleneceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak ömrünün uzun olacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıvı sabun el yıkamak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına inanılır.

Kahve falında sabunla elini yıkamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ellerini sıvı sabunla yıkamak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sabunla el yıkamak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında sabunla el yüz yıkamak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunla ellerini yıkadığını görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir