AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde valiz görmek

Kahve falında elinde valiz görmek

Kahve falında elinde valiz görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında elinde valiz gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında elinde valiz görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının valizini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında valizini hazırlamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet eder.

Kahve falında valize ayakkabı koymak çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına delalettir.

Kahve falında bir valiz para görmek endişeli durumların son bulacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında bavul valiz görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, durgun giden işlerin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir