AnaSayfa / Genel / Kahve falında valizde para görmek

Kahve falında valizde para görmek

Kahve falında valizde para görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, zorlukların bir anda biteceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çoluk çocuğa karışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında valizde para gördüyseniz:

  • Entelektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif olmalısınız.

Kahve falında valiz içinde para görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, işlerin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında valizde para görmek böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir valiz kağıt para görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir valiz dolusu para görmek yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valizin içinde para görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz dolusu para görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizle para görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir valiz para görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir