AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük valiz görmek

Kahve falında büyük valiz görmek

Kahve falında büyük valiz görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük valiz gördüyseniz:

  • Bazı jestler söz konusu olabilir, karşılığında sizden ne beklendiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Kahve falında büyük valiz görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında boş valiz görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında yırtık valiz görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında valize ayakkabı koymak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında valiz yerleştirmek borçların gittikçe artacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında valizle gitmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında valiz bulmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında valiz unutmak zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir