AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli valiz görmek

Kahve falında kirli valiz görmek

Kahve falında kirli valiz görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, masrafların altında kalacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kendisini ona adayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kirli valiz gördüyseniz:

  • Parasal konularda sizi yönlendiren, ya da yapacağınız bir yatırımda size yardımcı olan kişinin azizliğine uğrayıp, büyük bir zarara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında kirli valiz görmek işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Kahve falında valizde çamaşır görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden valiz almak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yırtık valiz görmek hasretlerin biteceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında başkasının valizini görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında valize çamaşır koymak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalet eder.

Kahve falında büyük valiz görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizle yola çıkmak bazen umutlarını yitireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir