AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının valizini görmek

Kahve falında başkasının valizini görmek

Kahve falında başkasının valizini görmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, alım gücünün zayıflamayacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının valizini gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için harcama yapma yolunu da seçebilirsiniz.

Kahve falında elinde valiz görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında eşini valizle görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında valizin çalındığını görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde valiz görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında valizle yolculuğa çıkmak pişmanlığa, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında valiz hediye almak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında valizin içinde para görmek enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında ağır valiz taşımak elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir