AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek

Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek

Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, bir sıkıntıya girmeye, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının elinde çiçek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında başkasının elinde çiçek görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında birinin elinde çiçek görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde beyaz çiçek görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elinde çiçek görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde çiçekle birini görmek rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında elinde bir demet çiçek görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin el çiçeği görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinde çiçek görmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir