AnaSayfa / Genel / Kahve falında bavulla bir yere gitmek

Kahve falında bavulla bir yere gitmek

Kahve falında bavulla bir yere gitmek elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, dertlerinin günden güne artacağına, aralarından su sızmayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek gördüyseniz:

  • Belli koşullarınızı dayatma dürtünüz artabilir.

Kahve falında bavullarla bir yere gitmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bavulla bir yere gitmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında bavula eşya yerleştirmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bavulu alıp gitmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Kahve falında bavulla giden birini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında bavulunu alıp gitmek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bavulla gitmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bavula eşya koymak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir