AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil bavul görmek

Kahve falında yeşil bavul görmek

Kahve falında yeşil bavul görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sorunların kalmayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bolluğa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil bavul gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Kahve falında yeşil bavul görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert bavul görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bavulu unutmak uykusuz geceler yaşanacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında bavul dolusu para görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı bavul almak gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında bavulda para görmek hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bavul unutmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağınık bavul görmek o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir