AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak gelin olmak

Kahve falında ağlayarak gelin olmak

Kahve falında ağlayarak gelin olmak malvarlığının artacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, rahat bir hayata sahip olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Kahve falında ağlayarak gelin olmak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayan gelin görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak gelin olmak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelini ağlarken görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, yeni alanlara yöneleceğine tabir olunur.

Kahve falında gelin güvey görmek özlem gidereceğine, kişinin elindekilerinden de olacağına yorulur.

Kahve falında hastanede gelin görmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, derdin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında görmezden gelinmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir