AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin güvey görmek

Kahve falında gelin güvey görmek

Kahve falında gelin güvey görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında gelin güvey gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında gelin güvey görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ve güvey görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin güvey olmak borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında güvey görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına işaret eder.

Kahve falında iç güveysi görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine delalet eder.

Kahve falında iç güvey olmak zenginliğe sahip olacağına, kazançsız işler peşinde olmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında iç güveysi olmak orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gelin arabasına binmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir