AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işinde büyük zaferler elde edeceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında arkadaşını gelin olarak görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı gelin görmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının gelin olduğunu görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, bunun için her gün şükredeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını gelin olmuş görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının gelin olduğunu görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını gelin olduğunu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını gelin görmek duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ablasını gelin görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir