AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan bir gelin görmek

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayan bir gelin gördüyseniz:

  • Bazı işleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında ağlayarak gelin olmak ağlayacağına, strese gireceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gelini ağlarken görmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan gelin görmek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, canının sağ olacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabı görmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini gelin görmek maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında falda gelin görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını gelin olmuş görmek galibiyetlerinin artacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir