AnaSayfa / Genel / Kahve falında görmezden gelinmek

Kahve falında görmezden gelinmek

Kahve falında görmezden gelinmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, parasını ve işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görmezden gelinmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizde eleştirel değil, daha anlayışlı olmanızda fayda var.

Kahve falında gelin almaya gittiğini görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek gelin görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet eder.

Kahve falında gelin arabasının önünü kesmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin arabası süslemek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında tesettürlü gelin görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gelinlikli gelin görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet eder.

Kahve falında gelin ayakkabı vermek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hala gelini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir