AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan gelin görmek

Kahve falında ağlayan gelin görmek

Kahve falında ağlayan gelin görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan gelin gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin sizi sömürme eğilimi yüksek olabilir.

Kahve falında ağlayarak gelin olmak giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, eşlerinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan gelin görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına inanılır.

Kahve falında gelini ağlarken görmek para ve zaman ayıracağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan bir gelin görmek eşi tarafından yüceltileceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelin ayakkabısının altına isim yazmak büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında geliniyle tartışmak akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında gelinle oynamak sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına yorulur.

Kahve falında gelin kınası yakmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir